Salutacions Alcalde


Enric Mayo Rodriguez

 

Benvinguts  i benvingudes al portal virtual d'informació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló.

Primer de tot, deixeu-me dir que és un honor i un orgull immens ser l'Alcalde del nostre municipi. Per aquest motiu, vull donar les gràcies als veïns i veïnes de Vila-Seca, Borgonyà i Sant Vicenç, per la confiança dipositada en tot l'equip de SUMEM-AM, per encapçalar el nostre consistori durant la legislatura 2023-2027. És un gran repte, sí, però el liderarem amb treball, esforç, perseverança i molta honestedat.

Tenim la sort de tenir en un municipi divers, ric en història, cultura i natura. Ric en vida social i en participació ciutadana. Un municipi viu. I tot això, en un entorn privilegiat i amb la tranquil·litat de viure, encara, en un poble petit i humil. I és per això que creiem que és essencial com a consistori, poder seguir sent propers als veïns i veïnes, establint els millors canals de comunicació i diàleg amb tots i totes vosaltres, des de la sinceritat i des del bon govern.

En aquest sentit, us convidem entrar a la nostra pàgina web, on tindreu accés a tota la informació sobre els serveis municipals disponibles, incloent-hi els tràmits administratius, la informació de l'activitat de Govern, o els esdeveniments i actes més destacats. També hi trobareu els recursos turístics, els comerços de la zona, les iniciatives culturals o les rutes de senderisme. Tot això amb la finalitat d'apropar-vos el dia a dia de l'Ajuntament i convidar-vos a participar activament de la vida del nostre poble.

Mentrestant, no deixeu de seguir la nostra actualitat també des de les xarxes socials i subscriure-us al nostre canal de WhatsApp d'avisos, per estar al dia de les darreres novetats i esdeveniments a Vila-Seca, Borgonyà i Sant Vicenç. Estem compromesos a mantenir-vos informats i connectats amb la vida del nostre poble.

Gràcies per visitar la nostra pàgina web i esperem trobar-vos personalment. Que gaudiu de tot el municipi!

  

Salut i visca el poble!!!

 

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-02-2024 08:22