Espais de debat educactiu


Aquí al nostre poble, el segon dilluns de mes, es duu a terme un projecte Municipal, amb el suport de la Diputació de Barcelona, on una colla de persones vinculades al món educatiu, famílies, entrenadors, monitors, professorat…ens trobem per parlar de diferents temes (autonomia personal, les responsabilitats en tasques domèstiques, en tasques escolars; la convivència als equips esportius...) que tenen com a protagonistes a tots els nens i nenes del municipi. Aquestes trobades són l’Espai de Debat Educatiu.

Amb aquestes xerrades es pretén arribar a uns acords unificant criteris sobre com educar a tots els llocs on els nens i nenes juguen, aprenen i creixen.

L’eix principal del 2017 ha estat l’AUTONOMIA de l’infant vist des del rol o l’actitud de l’adult. Durant aquestes reunions hem aconseguit unificar uns criteris basats en l’autonomia de l’infant dels quals en començarem a fer difusió, el 3 de setembre en un acte de festa Major.

    

 

Les noves tecnologies i l’ús de les xarxes socials és el nou tema per aquest 2018, us convidem a tots a participar-hi, ens trobem el 2n dilluns de cada mes a les 21:00h. Per més informació podeu trucar a l’Ajuntament 93.859.00.03 o bé al correu electrònic:  info@svdt.cat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02-04-2024 10:31