FIRA DE NADAL 2022 >>> 3 i 4 DE DESEMBRE

2022-10-21 00:00:00

La Fira de Nadal de Sant Vicenç de Torelló d’enguany es portarà a terme el cap de setmana del 3 i 4 de desembre en horari de dissabte tarda ( a partir de les 16h) i diumenge matí (de 9 a 14h).

El dissabte la fira tindrà lloc a dins del pavelló i comptarà amb parades tant de comerç local i entitats del poble, així com, també estarà oberta a totes aquelles persones del municipi que hi vulguin participar amb una parada.

El diumenge, el dia pròpiament de la fira, aquesta s’ubicarà, com cada any, al centre del poble C/Montserrat i C/Major i C/ del camp vell  i hi haurà les parades del Mercat Setmanal, firaires i també els comerços i entitats del poble que s’hi vulguin sumar.

Per tal de formalitzar la vostra participació, cal que ompliu el formulari que trobareu clikant al següent enllaç.

Recordeu omplir-hi totes les vostres dades i la opció de participar només el dissabte o els dos dies (en cas que sigueu entitat o comerç del poble) o marcant el diumenges (si sou altres paradistes/artesans).

Un cop rebuda la vostra inscripció us informarem de l’acceptació d’aquesta i us anirem informant de totes les novetats i demés a tenir en compte per una bona organització.

Si teniu qualsevol dubte podeu fer-ho a comerc@gesbisaura.cat o en el telèfon 93 859 22 26

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '24-10-2022 08:48