Activitats en línia al voltant del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

2020-07-06 00:00:00

Tres tallers per combatre la LGTBI-fòbia

Del 6 al 15 de juliol es podrà participar telemàticament a un contacontes per desmuntar estereotips, a un taller per detectar actituds LGTBI-fòbiques i a un videojoc sobre identitat.

1. Contacontes en línia

A través del conte “Cua de Sirena” d’Alba Barbé i Serra i de Sara Carro Ibarra, es treballaran algunes creences i estereotips sexistes i LGTBI-fòbics amb la mainada. Al finalitzar l’activitat i després de reflexionar, es convidarà als infants a participar en un concurs de dibuix que reflecteixi allò après.
  • Activitat adreçada a infants de 3 a 11 anys i famílies
  • Data: del 6 al 12 de juliol
  • Accedeix a través de l'enllaç del final de la pàgina
2. Taller “aTRAPant masclismes i actituds LGTBI-fòbiques”
Generarem un procés de creació col·lectiu entorn la música trap. Un taller online, per reflexionar sobre els estils musicals que s’identifiquen com a propis i que creen representacions socials de valors culturals i actituds davant els masclismes i l’LGTBI-fobia.
Es reflexionarà sobre la història de la música, des dels anys 80s fins a l’actualitat (Trap, reggaeton, etc.), i de quina manera la perspectiva de gènere i de la diversitat sexual han estat presents.
3. Taller “Pensar, conta i lluita”
farà pensar als participants sobre el cos-avatar, com construir la identitat en els espais immersius. L’objectiu és reflexionar i crear històries interactives a l’estil dels videojocs.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '06-07-2020 17:21