Estalvia des de casa a Osona

2020-06-10 01:00:00

En el marc de la Setmana de l'Energia Sostenible d'Europa, l'Agència Local d’Energia del Consell Comarcal d’Osona i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca, organitzen una sèrie de seminaris virtuals – webinars – durant el mes de juny. Hi ha quatre propostes pels dies 9, 11, 16 i 18 de juny. Els webinars estan adreçats a la ciutadania i es convida a tothom a participar-hi. Són gratuïts però cal inscripció prèvia.

Seminaris programats:

  • Dimarts, 9 de juny, 19.30 h. Factura elèctrica
  • Dijous, 11 de juny, 19.30 h. Mesures per reduir el consum energètic
  • Dimarts, 16 de juny, 20 h. Estalvi als comerços
  • Dijous, 18 de juny, 19.30 h. Autoconsum fotovoltaic a casa

L’activitat, d’una hora aproximadament, és oberta a tots els municipis d’Osona i hi pot participar tothom, amb un límit de 100 participants. Les inscripcions les ha de formalitzar cada persona interessada a través de l'enllaç següent: https://bit.ly/EstalviaDesDeCasaOsona

Cada persona inscrita rebrà un correu el mateix dia amb l'enllaç on accedir per entrar al webinar. Aquests seminaris virtuals tindran una durada aproximada de 45 minuts i un petit debat al final.

La Setmana de l’Energia Sostenible se celebra la 3a setmana del mes de juny a tot Europa; és la campanya anual de difusió i sensibilització a la ciutadania sobre la transició energètica, l’estalvi, l’eficiència i les energies renovables. Enguany, es proposa com a Setmana de l’Energia virtual, amb accions per fer des de casa.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '10-06-2020 16:55