Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló Telèfon - Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló

Noticíes

25 de Maig de 2017
L'escola Lloriana participa en la jornada final del SardaTic
Els alumnes de 4t de l'escola Lloriana van ser presents ahir a la tarda junt amb la regidora de cultura del nostre Ajuntament, Marta Camps, a la Trobada Ballada del projecte SardaTic que es va fer a Torelló amb l'assistència de totes les escoles de la Vall del Ges. El SardaTic és un projecte que durant els primers mesos de l'any els alumnes de diferents escoles de Catalunya han treballat amb l'objectiu de promocionar i donar a conèixer la cultura i la tradició de la Sardana entre els més joves dels nostres pobles.
23 de Maig de 2017
Espectacle de màgia al Teatre de Borgonyà
El proper diumenge 11 de juny, a les 5 de la tarda, hi haurà un espectacle de màgia al Teatre de Borgonyà a càrrec del Mag Xule. Podeu comprar les entrades anticipades a l'Ajuntament.
19 de Maig de 2017
Taller per reduir la despesa energètica de la casa i el negoci
El proper dimecres 24 de maig es farà un taller per reduir la despesa energètica de la casa i el negoci, dins el marc de la setmana europea de l'energia sostenible 2017.
19 de Maig de 2017
Curs de cuina d'estiu
Des de l'Ajuntament de Sant Vicenç s'ha organitzat un curs de cuina d'estiu que es farà els dies 1 i 21 de juny i 6 de juliol al Casal d'Avis de Sant Vicenç. Apunta't que només hi ha 25 places!!!
19 de Maig de 2017
Guia d'estiu 2017
Ja s'ha publicat la guia d'estiu per l'any 2017, on podreu consultar totes les activitats programades per aquest estiu a Sant Vicenç, Sant Pere i Torelló. La trobareu a l'apartat de destacats.
17 de Maig de 2017
Nova cara de la Font del Bassalet.
La brigada municipal de l'Ajuntament de Sant Vicenç ha finalitzat les obres de millora de la font del Bassalet i del seu entorn. Els treballs realitzats han consistit en la retirada de vegetació que impedia una visió correcte de l'entorn, la construcció d'una nova jardinera, així com la col•locació de pedres al perímetre i una barana de fusta al voltant de l'espai.
Fem una crida al civisme per mantenir en condicions un lloc tan bonic com aquest!

12 de Maig de 2017
Bona salut econòmica i financera de l'Ajuntament
L’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló ha tancat l’any 2016 amb una liquidació del pressupost molt positiva, que segueix la línia dels anys anteriors i consolida la bona salut econòmica i financera del Consistori.
En concret, l’exercici 2016 es tanca amb un resultat pressupostari molt favorable (superàvit) de 368.362€. El pressupost s’ha tancat amb un romanent de tresoreria per a despeses generals de 758.012€. I a més a més assolim un mínim històric d’endeutament, que a 31 de desembre del 2016 era del 9.85% tenint en compte que el màxim legal és del 75%.

12 de Maig de 2017
Participa a l'activitat 'Explica'ns el teu viatge', al centre de serveis de Sant Vicenç
El centre de serveis de Sant Vicenç de Torelló organitza l'activitat 'Explica'ns el teu viatge'!! Si tens ganes d'anar al centre de serveis i explicar un viatge que hagis realitzat junt amb imatges estaran encantats d'escoltar-te! Només cal que et posis en contacte amb el centre. Telèfon de contacte: 938594497
11 de Maig de 2017
Nova inversió a la Llar d'infants els gallarets.
En el Ple extraordinari celebrat ahir es va aprovar per unanimitat la modificació de crèdit per valor de 65.646,26€ que farà possible una inversió necessària per millorar la qualitat del servei de la llar d'infants els gallarets.
8 de Maig de 2017
Sessió extraordinària de Ple
Aquest dimecres 10 de maig, a les 19.30 hores, es celebrarà un Ple extraordinari.
    Següent