Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló Telèfon - Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló

Noticíes

26 de Juliol de 2017
Continua el Festival d’estiu, demà Quim Vila i el seu espectacle CAP A L'ESPAI SIDERAL
Aquest dijous a les 21:30h a la Plaça de l'Ajuntament, monòleg amb Quim Vila i el seu espectacle CAP A L'ESPAI SIDERAL (Si no ens matem abans entre nosaltres…)". Un fart de riure d'espectacle humorístic de discurs còmic i irònic i de cançons interactives on el públic intervé directament.
Inspirat en el procés independentista català i en declaracions, tarannà i actuacions de polítics de l'unionisme més cavernícola.
No us ho Perdeu!

24 de Juliol de 2017
Sessió ordinària de Ple
Aquest dimecres 26 de juliol, a 2/4 de 9 del vespre, es celebrarà una sessió ordinària de Ple.
24 de Juliol de 2017
Nova ubicació de la Sala de Plens
La Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló canviarà d’ubicació a partir d’aquest dimecres dia 26 de Juliol. Es trasllada del segon pis on ha estat fins ara, a l’Aula de Cultura de la primera planta de la casa consistorial. L’Aula de Cultura a part d’acollir els plens seguirà sent el mateix espai de reunions i d’activitats com ha estat fins ara, per tant segueix sent una sala totalment polivalent per les entitats i veïns del poble.
Com a novetat en aquests canvis, a partir del mes de Setembre Serveis Socials ocuparan l’antiga sala de plens integrant-se d’aquesta manera a dins del propi Ajuntament, una millora tan pels treballadors com pels usuaris del servei.
Aquests canvis es deu a una reorganització interna per tal de millorar els espais d’oficines de l’Ajuntament i alhora el servei d’atenció ciutadana.

18 de Juliol de 2017
Concert amb Jordi Company i Guillem Trias.
Aquest proper Dijous 20 de Juliol, a les 21:30h a la Plaça de l'Ajuntament.
Ens oferiran un concert en acústic de les millors versions de tots els temps.
No hi Falteu!

12 de Juliol de 2017
Les obres de millora de la Llar d'Infants Els Gallarets, per l'any 2018
Un cop finalitzat el procediment administratiu per dur a terme les obres de la llar d'infants, s'ha declarat desert el concurs per a l'adjudicació de l'obra de reforma i, per tant, es posposen per l'any 2018.
11 de Juliol de 2017
Comença la Festa Major de Borgonyà!
Del 14 al 24 de juliol es celebrarà la Festa Major de Borgonyà!!
10 de Juliol de 2017
Mulla't 2017
Malgrat al mal temps d’ahir, la Piscina de Sant Vicenç de Torelló va recaptar 455€ que van destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple.
Gràcies a tothom que i va participar!

4 de Juliol de 2017
Diumenge 9 de Juliol Mulla't per l'Esclerosi Múltiple.
La Piscina de Sant Vicenç de Torelló participa activament en la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple que enguany se celebrarà el diumenge 9 de juliol i que des de fa més de 20 anys impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Tota la recaptació que es faci el proper 9 de Juliol a la piscina anirà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.
Mulla’t per una bona causa!

3 de Juliol de 2017
2ona trobada anual d'Esport amb Valors a Sant Vicenç de Torelló.
Més de 150 Joves i nens participen a la 2ona trobada anual d'Esport amb Valors a Sant Vicenç de Torelló. Es varen portar a terme un total de 25 partits pels carrers de Sant Vicenç. Durant la jornada varen poder gaudir d'activitats paral•leles al futbol com, des de rocòdrom fins a una batucada.

30 de Juny de 2017
Sant Vicenç de Torelló, seu de la II Trobada de Futbol amb Valors d’Osona
El proper divendres 30 de juny, a partir de les 16h, jugaran tots els equips de joves participants en aquesta experiència pionera i innovadora a Catalunya.
    Següent