Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló Telèfon - Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló
ÈRIC SIBINA VIATJA AQUEST DIMARTS A BRUSSEL·LES AMB UNA DELEGACIÓ D'ALCALDES PER INTERNACIONALITZAR EL CONFLICTE CATALÀ
L’alcalde de Sant Vicenç de Torelló, Èric Sibina, formarà part de la delegació d’alcaldes i alcaldesses catalans que, aquest dimarts, viatjaran fins a Brussel·les, en una iniciativa de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Hi ha prevista la presència de més de 200 batlles catalans a la capital belga per donar a conèixer de primera mà la situació que s’està vivint a Catalunya en relació amb l’empresonament d’una part del Govern i l’aplicació de l’article 155.
L’objectiu del viatge a Brussel·les és internacionalitzar el cas català i, en paraules de Miquel Buch, president de l’ACM, denunciar que “l’Estat espanyol ha multiplicat la repressió”. Les dues entitats municipalistes insisteixen a demanar que Europa i la comunitat internacional “s’impliquin i deixin de mirar cap a una altra banda”.
Properament, l’ACM i l’AMI impulsaran la creació d’una taula de coordinació amb la participació d’ajuntaments, diputacions i consells comarcals i a la qual es convidaran entitats sobiranistes per coordinar pròximes accions.
ÈRIC SIBINA VIATJA AQUEST DIMARTS A BRUSSEL·LES AMB UNA DELEGACIÓ D'ALCALDES PER INTERNACIONALITZAR EL CONFLICTE CATALÀ
Compartir en FB
Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló • Plaça de l'ajuntament, 6 • Tel: 93 859 00 03 / Fàx: 93 850 42 28
E-mail.: st.vicenst@diba.cat / www.santvicençdetorello.cat / Nota legal