Notícies

Sant Vicenç reparteix 26 targetes moneder

Sant Vicenç reparteix 26 targetes moneder

El govern de la Generalitat les ha impulsat per cobrir alimentació bàsica per a infants amb necessitats socioeconòmiques amb beca menjador. Durant el dijous 26 de març, s'ha fet el repartiment de les targetes moneder per a infants amb beca menjador a l'Escola per motius socioeconòmics. Es portaran casa per casa, les 26 targetes moneder destinades a les famílies de Sant Vicenç de Torelló. Aquestes targetes moneder les han emès des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Departament d'Educació per garantir que es mantinguin els ajuts a l'alumnat en l'actual situació d'emergència.

L'Ajuntament reparteix mascaretes a qui ho necessiti.

L'Ajuntament reparteix mascaretes a qui ho necessiti.

INFORMACIÓ IMPORTANT

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló ha rebut mascaretes per a repartir entre els veïns i veïnes del poble que ho necessitin.

Es poden recollir mascaretes a: Forn de Pa Glina, Farmàcia Ma Teresa Duran, Farmàcia Margarita Rifà i La Nostra Botiga (Borgonyà)

Missatge de l'Alcalde Èric Sibina

Missatge de l'Alcalde Èric Sibina

L'alcalde de Sant Vicenç de Torelló, Èric Sibina, fa un missatge institucional als veïns i veïnes de Sant Vicenç, Vila-Seca i Borgonyà en relació a la crisi del coronavirus.

ACTUALITZACIÓ CORONAVIRUS (25-3-2020)

ACTUALITZACIÓ CORONAVIRUS (25-3-2020) El Departament d'Interior emet un nou comunicat actualitzat de les preguntes freqüents respecte la mobilitat i mesures a prendre davant la pandèmia del Coronavirus.

Tasques de neteja i desinfecció

Tasques de neteja i desinfecció

Han començat les tasques de neteja i desinfecció dels principals carrers, parcs i places de tot el municipi. Aquesta acció s'anirà portant a terme ininterrompudament cada setmana mentre segueixi l'estat d'alerta pel COVID19

Previsió del temps

Dimecres, 10/07/2019

Matí
Tarda
Mín14º
Màx29º
Dijous, 11/07/2019

Matí
Tarda
Mín16º
Màx32º

Agenda