L'Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló ha rebut un ajut de cofinançament per renovar les instal·lacions de l'enllumenat públic i la senyalització exterior.

2019-07-23 00:00:00

La finalitat de la subvenció a la qual l’Ajuntament s’ha acollit és l’eficiència en les infraestructures i serveis públics, a partir de la renovació de les instal•lacions de l’enllumenat públic. L’ajut són en base a la sol·licitud FEDER i ha rebut una subvenció favorable de l’IDAE (Institut per a la diversificació i estalvi de l’energia) per a la renovació de l’enllumenat públic i la senyalització exterior.

L’IDAE regula concessió directa de subvencions per a projectes singulars d’entitats locals que afavoreixen el pas a una economia baixa en carboni en el marc del Programa Operatiu FEDER de creixement sostenible. S’ha concedit un total de 116.361,00€ d'un total de 232.720,74€ per la renovació de les instal·lacions i renovar punts de llum exterior. Una renovació amb llums LED’S i més eficients aconseguint reduir fins a un 60% d’estalvi energètic. La finalitat de la subvenció a la qual l’Ajuntament s’ha acollit és l’eficiència en les infraestructures i serveis públics, a partir de la renovació de les instal·lacions de l’enllumenat públic.

Imatges i vídeos

Documents adjunts

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '23-07-2019 11:19