L'Ajuntament reparteix mascaretes a qui ho necessiti.

2020-03-26 00:00:00

INFORMACIÓ IMPORTANT

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló ha rebut mascaretes per a repartir entre els veïns i veïnes del poble que ho necessitin.

Es poden recollir mascaretes a: Forn de Pa Glina, Farmàcia Ma Teresa Duran, Farmàcia Margarita Rifà i La Nostra Botiga (Borgonyà)

Aquestes són unes mascaretes fetes amb materials homologats (TNT) malgrat la mascareta NO és homologada.

Són fetes per ús personal i no es poden fer servir per a serveis sanitaris. Amb aquesta mesura es vol ajudar a frenar el Coronavirus.

Per això recomanem a la gent que hagi de sortir de casa que en faci ús, ja que és una mesura més de seguretat. Les mascaretes són gratuïtes.

Demanem que es posin en un pot amb aigua bullint, que es rentin a 60 graus o bé es reguin amb alcohol abans de fer-se servir i cada vegada que s'arribi a casa.

L'Ajuntament insisteix en la prohibició d'utilitzar-les per part de personal sanitari i recorda que són una mesura preventiva per intentar evitar que els ciutadans surtin sense protecció a la cara.

Es poden recollir mascaretes a: Forn de Pa Glina, Farmàcia Ma Teresa Duran, Farmàcia Margarita Rifà i La Nostra Botiga (Borgonyà) Es demana responsabilitat i que cada persona agafi només la seva mascareta per garantir que en pot tenir tothom que li pugui fer falta.

CUIDEU-VOS

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '26-03-2020 11:50